Füstölő por

Füstölő por

A füstölő porok a tibeti térségben nagyon népszerűek, használatuk mindennapos. Kiszórva "meggyújtják", így hozva izzásba a port. Nagyobb mennyiségben kiszórva intenzív füstölés valósítható meg, ezért gyakran szabad térben használják a füstölő porokat. Belső használat esetén kevesebb mennyiség elegendő. Lehet egy helyre kiszórni, de formák, alakok is kialakíthatók.

Megjelenítés: lista táblázat
Rendezés:
Listázás:
Butáni Guru Rinpoche füstölő por
1.100 Ft.- Nettó ár: 866 Ft.- | Készlet: 5 db
Butáni Guru Rinpoche füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 80 grammos. A füstölő por a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Butáni Mahakala füstölő por - akadály elhárító
1.100 Ft.- Nettó ár: 866 Ft.- | Készlet: 3 db
Butáni Mahakala füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 80 grammos. A füstölő por a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Butáni váza füstölő por
1.100 Ft.- Nettó ár: 866 Ft.- | Készlet: 3 db
Butáni váza füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 80 grammos. A füstölő por a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Butáni Zambala füstölő por - jólét, bőség
1.100 Ft.- Nettó ár: 866 Ft.- | Készlet: 5 db
Butáni Zambala füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 80 grammos. A füstölő por a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Butáni Zöld Tara füstölő por - gyors segítség
1.100 Ft.- Nettó ár: 866 Ft.- | Készlet: 4 db
Butáni Zöld Tara füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 80 grammos. A füstölő por a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Gugul
850 Ft.- Nettó ár: 669 Ft.- | Készlet: 15 db
Himalájai természetes Gugul gyanta, amely a buddhista meditáció és a puja egyik legismertebb és legértékesebb támogatója. Gyakran égetik kolostorokban felhatalmazások és rituálék idején azért, hogy eloszlassák a negatív energiákat.
Guru Rinpoche füstölő por
900 Ft.- Nettó ár: 709 Ft.- | Készlet: 5 db
Guru Rinpoche füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 100 grammos. A füstölő a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott. 
Gyógyító Buddha füstölőpor
900 Ft.- Nettó ár: 709 Ft.- | Készlet: 5 db
Tibetben minden betegség csillapítására ezt a Buddha formát használják. Gyógyító Buddha füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 100 grammos. A tibeti térségben honos ősi receptúra szerint kézzel készült 100%-ban gyógynövényekből. A termék áldott.
Mahakala füstölőpor
900 Ft.- Nettó ár: 709 Ft.- | Készlet: 3 db
Mahakala füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 100 grammos. A füstölő a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Zambala füstölő por
900 Ft.- Nettó ár: 709 Ft.- | Készlet: 5 db
Zambala füstölő por himalájai gyógynövényekből. Egy csomag 100 grammos. A füstölő a tibeti térségben honos ősi receptúra és technológia szerint kézzel  készült 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.