Indiai füstölő égetők a dél-indiai Aurobindo Ashramból

Indiai füstölő égetők a dél-indiai Aurobindo Ashramból

Ebbe a kategóriába tartozó füstölő égetőink a legjobb minőségű indiai füstölő égetőket reprezentálják. Kézzel készítettek, fából, kerámiából, mesterségess anyagot nem tartalmaznak. 

A füstölők szent földön készültek, az Aurobindo Ashramban.

Megjelenítés: lista táblázat
Rendezés:
Listázás:
Fa és kerámia füstölő égető, barna- ashramban készített
800 Ft.- Nettó ár: 630 Ft.- | Készlet: 19 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban fából és agyagból, kézzel készített, a mázas kerámia részen barna füstölő égető. Átmérője 7,5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Fa és kerámia füstölő égető, kék- ashramban készített
800 Ft.- Nettó ár: 630 Ft.- | Készlet: 20 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban fából és agyagból, kézzel készített, a mázas kerámia részen kék füstölő égető. Átmérője 7,5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Fa és kerámia füstölő égető, lila - ashramban készített
800 Ft.- Nettó ár: 630 Ft.- | Készlet: 20 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban fából és agyagból, kézzel készített, a mázas kerámia részen lila füstölő égető. Átmérője 7,5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Fa füstölő égető korong alakú - ashramban készített
550 Ft.- Nettó ár: 433 Ft.- | Készlet: 20 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban fából kézzel készített, korong alakú fa füstölő égető. Átmérője 5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Fa füstölő égető OM-mal - ashramban készített
1.200 Ft.- Nettó ár: 945 Ft.- | Készlet: 8 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban fából kézzel készített, Om-os fa füstölő égető. Átmérője 7,5 cm, magassága 8,5. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Kerámia füstölő égető, korong alakú, barna - ashramban készített
500 Ft.- Nettó ár: 394 Ft.- | Készlet: 19 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban agyagból, kézzel készített, mázas kerámia korong alakú barna füstölő égető. Átmérője 4,5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Kerámia füstölő égető, korong alakú, kék- ashramban készített
500 Ft.- Nettó ár: 394 Ft.- | Készlet: 18 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban agyagból, kézzel készített, mázas kerámia korong alakú kék füstölő égető. Átmérője 4,5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Kerámia füstölő égető, korong alakú, lila- ashramban készített
500 Ft.- Nettó ár: 394 Ft.- | Készlet: 20 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban agyagból, kézzel készített, mázas kerámia korong alakú lila füstölő égető. Átmérője 4,5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Kerámia füstölő égető, korong alakú, zöld- ashramban készített
500 Ft.- Nettó ár: 394 Ft.- | Készlet: 19 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban agyagból, kézzel készített, mázas kerámia korong alakú zöld füstölő égető. Átmérője 4,5 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Kerámia füstölő égető, virágos, barna- ashramban készített
950 Ft.- Nettó ár: 748 Ft.- | Készlet: 16 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban agyagból, kézzel készített, mázas kerámis virág motívummal díszített, barna füstölő égető. Átmérője 8 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.
Kerámia füstölő égető, virágos, lila- ashramban készített
950 Ft.- Nettó ár: 748 Ft.- | Készlet: 18 db
A dél-indiai Pondicherryben (Puducherry) a Sri Aurobindo Ashramban agyagból, kézzel készített, mázas kerámia virág motívummal díszített, lila füstölő égető. Átmérője 8 cm. A gyártás során a FAIR TRADE szabályai érvényesülnek.