Kúpfüstölő

Kúpfüstölő
Megjelenítés: lista táblázat
Rendezés:
Listázás:
Fehér Tara kúpfüstölő - együttérzés, gyógyítás
1.200 Ft.- Nettó ár: 945 Ft.- | Készlet: 10 db
Legjobb minőségű Fehér Tara gyógynövényes kúpfüstölő. Egy dobozban kb. 21 kúpfüstölő található. A füstölő a tibeti buddhista tantrikus írások ősi receptúrája  és technológiája kézzel készült, 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Guru Rinpoche kúpfüstölő
1.200 Ft.- Nettó ár: 945 Ft.- | Készlet: 8 db
Legjobb minőségű Guru Rinpoche gyógynövényes kúpfüstölő. Egy dobozban kb. 21 kúpfüstölő található. A füstölő a tibeti buddhista tantrikus írások ősi receptúrája  és technológiája kézzel készült, 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Gyógyító Buddha kúpfüstölő - gyógyítás
1.200 Ft.- Nettó ár: 945 Ft.- | Készlet: 8 db
Legjobb minőségű Gyógyító Buddha gyógynövényes kúpfüstölő. Egy dobozban kb. 21 kúpfüstölő található. A füstölő a tibeti buddhista tantrikus írások ősi receptúrája  és technológiája kézzel készült, 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Mahakala kúpfüstölő - védelmező
1.200 Ft.- Nettó ár: 945 Ft.- | Készlet: 3 db
Legjobb minőségű Mahakala gyógynövényes kúpfüstölő. Egy dobozban kb. 21 kúpfüstölő található. A füstölő a tibeti buddhista tantrikus írások ősi receptúrája  és technológiája kézzel készült, 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Zambala kúpfüstölő - bőség
1.200 Ft.- Nettó ár: 945 Ft.- | Készlet: 3 db
Legjobb minőségű Zambala gyógynövényes kúpfüstölő. Egy dobozban kb. 21 kúpfüstölő található. A füstölő a tibeti buddhista tantrikus írások ősi receptúrája  és technológiája kézzel készült, 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.
Zöld Tara kúpfüstölő - gyors segítség
1.200 Ft.- Nettó ár: 945 Ft.- | Készlet: 5 db
Legjobb minőségű Zöld Tara gyógynövényes kúpfüstölő. Egy dobozban kb. 21 kúpfüstölő található. A füstölő a tibeti buddhista tantrikus írások ősi receptúrája  és technológiája kézzel készült, 100%-ban gyógynövényekből. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A termék áldott.