Aki már vett részt hangtál terápián, vagy hallott már tibeti hangtálat, az előbb – utóbb úgy dönt, hogy kellene egy, vagy több tál otthonra is, hogy bármikor élvezhesse a zengésüket, akár meditációhoz, energetikai harmonizációhoz, tértisztításhoz, gyógyításhoz.

Sokféle hangtál létezik, és mindenek hogy úgy mondjuk, egyénisége van, ugyanúgy, ahogy minden ember külön egyéniség. A hang mélysége, a zengés hossza függ a tál anyagától, méretétől, súlyától.

Az igazi hangtálunk kiválasztása megérzés kérdése.

 Ne hallgassunk matematikai, fizikai érvekre, frekvencia bemérésekre, kiszámításokra (mert ilyennel is találkoztunk már!) a legjobb, ha befelé figyelünk, ismerősnek érezzük-e a tálat, kellemesnek, vagy épp semmilyennek? Megérint vagy sem? – ez a lényeg, semmi más.

Ha tehetjük, menjünk el, és személyesen, élőben válasszunk hangtálat, nem sajnálva rá az időt. Ha erre valamilyen okból nem kerülhet sor, akkor nyugodt körülmények között hallgassuk meg a tál hangját felvételről.

Hangtál szett összeállítás

Hangtál szakértő segítségével összeállított szetteket egyben is megvehetünk, de ha magunk akarjuk összeállítani, arra is van lehetőség. Sőt, ha van egy meglévő hangtálad, és ahhoz keresel harmonizáló további tálakat, akkor hozd el hozzánk, és biztosan megtalálod az igazit.