10 ÉRV MELLETTÜNK

10 ÉRV MELLETTÜNK

 

Miért érdemes a Karma Guru Tibetshop®-ból vásárolni?

 

1. EREDETI TIBETI BUDDHISTA TERMÉKEK

Termékeink több mint 95%-a a tibeti térségből érkezik elsősorban nepáli és indiai kézműves műhelyekből. A saját beszerzésnek köszönhetően az eredetük pontosan ismert, garanciát vállalunk arra, hogy termékeink autentikus környezetben készülnek.

Fotók a műhelyekről: ITT

 

2. SAJÁT IMPORTBÓL SZÁRMAZÓ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, VÁLOGATOTT TERMÉKEK GARANCIÁVAL

A saját import nem csak hihetetlenül kedvező árakat eredményez, hanem azzal az előnnyel is jár, hogy pontosan ismert a termékek eredete, a beszállítók köre, tiszta a forrás. A műhelyekkel és a szállítókkal meglévő személyes kapcsolat lehetőséget ad arra, hogy csak a valóban kiváló, válogatott kézműves termékek kerüljenek be termékkínálatunkba. Minden évben személyesen keressük fel a műhelyeket és válogatjuk ki a behozatalra kerülő kézműves alkotásokat.

Fotók az útjainkról: ITT

 

3. VISSZAVÉTELI GARANCIA, VÁSÁRLÁS REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS

A hazai törvényekkel összhangban a weben vásárolt minden termékre 15 napos (az átvételtől számítva) visszavételi garanciát biztosítunk. Ez annyit jelent, hogy a termék átvételét követően 15 nap áll rendelkezésre arra, hogy - indoklás nélkül - bárki elálljon a vásárlástól. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli, a termék vételi díját az egyeztetett számlára visszautaljuk. Ez kockázat nélküli vásárlást jelent, ha bármi gond lenne, vagy csak egyszerűen nem elégedett a termékkel, úgy 100%-ban visszafizetjük annak árát.

Ennél hosszabb visszavételi idő vállalása nem jelent különbséget, hiszen a törvényben biztosított 15 nap bőven elegendő arra, hogy bárki eldöntse azt, hogy a küldött termékkel elégedett-e. A hosszabb idő vállalása marketing trükk, nem élünk ezzel.

A web shopban - vendégként - gyorsan és regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás.

 

4. TERMÉKEINK DÖNTŐ RÉSZE KÜLÖN ÁLDÁST KAPOTT A FELHASZNÁLÓK JAVÁRA

Az áldás egy támogató energia amivel a magas rangú lámák, rinpochék segítenek azokon a gyakorlókon akik még nem képesek állandóan fenntartani a megszabadult látásmód egy ízét. Az áldás akár emberre akár tárgyra is csatornázható. A tibeti hagyományokban áldást az képes adni aki egy töretlen átadási vonal örököse/képviselője, hiszen az áldás soha nem a személyből jön hanem a hagyomány mesterek megvalósításának erejéből. Ez az az energia amit kanalizál a láma/tanító a gyakorlók felé.

Termékeink döntő többsége egy tibeti buddhista kolostor Rinpochéjétől, külön áldást kapnak a felhasználók javára. Ilyenkor általában felszentelik a tárgyakat és felerősítik azok segítő hatását a lények számára. A felszentelés neve rapne tibetiül az áldásé Dzsinlab. A felszentelés egy speciális szertartás keretei között zajlik és hosszabb időt vesz igénybe, az áldás az rövidebb ideig tart és nem annyira a szertartás a lényege mintsem az azonnali átadása a hagyományvonal támogató erejének.


Sajnos nem tudjuk mindig ugyanabba a kolostorba vinni a termékeket, ezért előfordul olyan eset, hogy ugyanabból a termékből két szállítmány más helyen és más szerzetes által van megáldva. Keveredés után már nem megállapítható, hogy az adott darab melyik szállítmánnyal érkezett, így az sem, hogy ki áldotta meg. Ez az oka annak, hogy nem tüntetjük fel termékenként az áldást végző személyét. A másik ok az hogy mivel minden áldás azonos minőséggel bír azaz támogató jellegű és vonaltól függetlenül bármely vezető is adja annak a hatása erőteljes, így lényegtelen az hogy személy szerint mely magas rangú láma adott egy áldást. Sokkal lényegesebb hogy az áldás élő és hat.


A vásárlást követően a termékeket összegyűjtik és elszállítják a kolostorba, ahol az ott tartózkodó lámák egy rövid szertartás keretében megáldják azokat. Ily módon a hagyományvonal áldását átközvetíti a tárgyakra és onnan a felhasználók segítségére tudnak ezek válni. 

A tibeti térségben ritkán árulnak áldott termékeket. Ennek az az oka, hogy ott a lámák könnyebben elérhetők, a vásárolt termékeket meg tudják áldatni, ami napi gyakorlat.

A Karma Guru Tibetshop-ban fontosnak tartjuk azt, hogy vevőink már áldott termékeket tudjanak vásárolni. Azon túlmenően, hogy a nálunk vásárolt termékek energiája tisztább és erősebb, az áldás megoldása Magyarországon gyakorlati nehézséget okozhat. Külön öröm az, hogy termékeinket nagy tapasztalattal és energiával rendelkező élő átadási vonallal rendelkező lámák áldották meg.


Az áldott termékekkel kapcsolatos fontosabb szabályok:
- Tilos rálépni, ráülni!
- Tartsuk biztonságban, ne essenek le a tárgyak a földre!
- Tilos árulni/vásárolni olyan áldott termékeket, amelyek kolostorok vagy a közösség tulajdonában vannak (a Karma Guru Tibetshop?-ban ilyenek nincsenek)!


Ahogy a térségben mondják: "Áldott terméket venni olyan, mintha sugárzóan fénylő aranyat vennél."

Az áldásokról készült képek megtekinthetők a fotóalbumban: ITT

Kapcsolódó anyagok: ITT és ITT és ITT

 

5. SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS ÉS ÁTVÉTEL

A web shopos vásárlás mellett azok számára, akik szeretnék személyesen megnézni,megfogni, meghallgatni, kiválasztani a termékeket személyes vásárlásra is lehetőség van, Budapest belvárosában az Astoriától néhány száz méterre a Múzeum krt. 17. alatt 65 m2-en, inspiráló környezetben várjuk az érdeklődőket H-P: 10-19 és Sz és V: 10-17 óráig. Autóval érkező vásárlóink mind a Kálvin tér irányából, mind az Astoria irányából örzött parkolót tudnak igénybe venni. A Kálvin tér irányából közvetlenül az Astoria előtt a jobb oldalon található a parkoló, az Astoria irányából pedig Reáltanoda utcában. Mindkét parkolótól kb. 300 méteres séta után érhető el az üzletünk.

A Múzeum krt-i bolt kínálata és árai hasonlóak, a web shophoz, de eltérések lehetségesek. A Múzeum krt-on számos olyan termék található, amelyek a web shopon nem láthatóak (elsősorban ruhák, fa szobrok és kiegészítők, olcsóbb füstölők), ugyanakkor nem tudjuk garantálni azt, hogy a web shopon megtalálható termékek mindegyike a boltban elérhető. 

 

6. LEGSZÉLESEBB VÁLASZTÉK - LEGKEDVEZŐBB ÁRAK MAGYARORSZÁGON

Büszkén mondhatjuk el, hogy ha valaki jó minőségű, áldott, tibeti buddhista kézműves termékeket keres, akkor nálunk találja a legnagyobb választékot Magyarországon. Mivel közvetlenül importáljuk ezeket a termékeket és a fenntartás sem jelent külön költségeket, így az árak változatlanul nálunk a legkedvezőbbek. Bátran vállaljuk az összehasonlítást a bolti és más webes árakkal, sőt az úgynevezett "akciós" árakkal is!

 

7. HANGTÁL TERAPEUTA ÁLTAL AJÁNLOTT HANGTÁLAK

7 fémes kézzel készült hangtálaink mindegyike Kalocsai Ágota hangtál terapeuta által bevizsgált és ajánlott. Ágota véleménye a 7 fémes kézi hangtálainkról: "Hangjukkal és rezgésükkel varázsolnak el", a mantrás hangtálainkról: "Hangjuk és rezgésük mellett a rajtuk lévő mantrák és szimbólumok erejével is hatnak", a különleges hangtálainkról: "Hangjuk és rezgésük elvarázsol, a mantrák erejével hatnak és különleges megmunkálásuk miatt látványuk a legszebb". Ágotával hangtál-szetteket állítottunk össze úgy, hogy a teljes energetikai rendszerünket harmonizálják, így állítva helyre a test-lélek-szellem hármasának harmóniáját.

A hangtálak hatásiról a csakrákra: Lásd ITT

Kalocsai Ágota hangtál terapeuta: Lásd ITT

 

8. KÜLÖNLEGES MALÁK FÜGGETLEN DRÁGAKŐ SZAKÉRTŐ MINŐSÍTÉSÉVEL

A Karma Guru Tibetshopban több száz féle mala közül választhatnak az érdeklődők. Azért, hogy mindenki megtalálja a sajátját. A néhány 100 forintos munka maláktól  a legjobb minőségű féldrágakő malákig. Specialitásunk az állítható csomózású malák. Maláink - a hazai gyakorlattól eltérően - nagyrészt állíthatóak, ami jobb használhatóságot jelent.

Az utóbbi időben a piacon egyre elterjedtebbekké váltak a nem valódi, úgynevezett utánzat malák. Ezek a malák külsőre egy átlagember számára megkülönböztethetetlenek a valódiaktól. Nagyon szépek, tetszetősek, számolásra kiválóan alkalmasak, de nem azt az energiát közvetítik, mint az igazi kőből/fából készült malák és az áruk körülbelül a fele a valódiakhoz képest.

A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy egy független, külső, drágakő szakértőt kérünk fel kő maláink minősítésére. Kovács József okleveles drágakő szakértő (Reg. PTB 011454) minden darab általunk forgalmazott malát megvizsgál és megfelelőség esetén minden egyes malához egyedi igazolást ad, igazolva, hogy a mala valódi kőből készült. Az igazolás roncsolás nélkül nem távolítható el a malától. 100%-os biztonság a vásárlóink számára, hogy valódi kőből készült malát vásárolnak!

Az állítható malákról: ITT

A mala használata: ITT

 

9. ÁLLANDÓ ÁRKEDVEZMÉNYEK

Törzsvásárlóinknak állandó kedvezményt biztosítunk minden termékre! Törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek (20.000,- Ft feletti vásárlás esetén jár a kártya) 10% a kedvezmény mértéke a vásárlást követően 1 éven át. Szintén 10% kedvezményt biztosítunk a velünk együttműködő partnereink - tagsági kártyával rendelkező - tagjainak.

Időközönként egyedi kedvezményeket biztosítunk egyes termékekre, termékcsoportokra illetve rendszeresen vásárokat tartunk, ahol minden raktáron lévő termék kedvezményesen vásárolható meg. 

 

10. EGYÉNRE SZABOTT KISZOLGÁLÁS, AZONNALI ÁTVÉTEL ÉS KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

Számunkra ez a munka hobbi is egyben. Minden vásárló/érdeklődő nálunk számíthat arra, hogy a buddhizmussal és/vagy energiagyógyászattal kapcsolatos kérdéseit, tapasztalatait érdeklődődve hallgatjuk meg és - remélhetően - hasznos szempontokkal, tapasztalatokkal szolgálhatunk mi is.

Rendelés esetén akár másnap átvehető a rendelt termék. A termékeket küldés esetén futárral küldjük kedvezményes feltételekkel, 1 napos szállítási határidővel.

A futáros küldés részletei: ITT

 

 

 

Címkék: