Mitől függ a 7 fémes kézi hangtál ára?

MITŐL FÜGG A 7 FÉMES KÉZI HANGTÁL ÁRA?


Azért foglalkozunk ezzel a kérdéssel, mert egy átlagos felhasználó nem, vagy csak nehezen tud eligazodni a tálak árai között. Sajnos előfordul olyan, hogy a klasszikus marketing trükkel élnek: Jelentős felárral vagy akár dupla áron kínálják a tálakat, majd - viszonylag gyorsan - óriási "akciót" tartva, hatalmas kedvezménnyel árulják azokat, azt a hamis látszatot keltve, hogy a vásárló egy nagy értékű tálhoz jutott hozzá. Normál áron, vagy egy kicsit felette. Ne dőljünk be ezeknek az állandó "akcióknak"!

Mitől függ tehát a hangtál ára? Alapvetően a súlyától.Ha elosztjuk az árat a tál súlyával, megkapjuk a súlyra vetített árat és ez az, ami segít a döntésünk meghozatalában.

Nyilván vannak árkülönbségek a "sima" 7 fémes és a mantrás tálak között valamint az ár kis mértékben függhet a mantrák kivitelezésének módjától, a kidolgozás minőségétől. A nagyon nagy tálak súlyra vetített ára szintén több valamelyest.

Nepálban, Tibetben és Indiában MINDEN kézműves műhely kiló árban szabja meg a tálak árát. Ezek között lehetnek különbségek, de ezek nem jelentenek többszörös árat, az itthoni árakban pedig ezek a különbségek még kisebb különbséget jelentenek.

Azok, akik azt állítják, hogy a hangtál árakat nem lehet összehasonlítani kilós alapon, semmi mást nem tesznek, mint megpróbálják elterelni a figyelmet saját, marketing trükkjükről. Ne dőljünk be ennek, még akkor se, ha jól hangzó, de a témához egyáltalán nem illő, félrevezető példával próbálkoznak!

A Karma Guru Tibetshop hangtáljai nepáli kézművesektől érkeznek, Nepálban külön áldást kaptak és hangtál terapeuta ajánlja ezeket.

Kérem osszátok meg ezt az információt, talán másoknak is segítséget jelent a vásárlásnál.

Hangtálaink: Lásd ITT

A hangtálak hatásiról a csakrákra: Lásd ITT

Címkék: