Segíthetünk? Próbálja ki MALA KERESŐNKET! >>> Kattinson IDE <<<

Csukló mala (minden anyagból)

Csukló mala (minden anyagból)

Termékkínálatunkban nyakba akasztható 108 szemes és 27 szemes csukló malák találhatóak. Ebben a kategóriában a csukló malák találhatóak. A malákról bővebben: ITT

FIGYELEM!

Az utóbbi időben a piacon egyre elterjedtebbekké válnak a nem valódi, úgynevezett utánzat malák. Ezek a malák külsőre egy átlagember számára megkülönböztethetetlenek a valódiaktól. Nagyon szépek, tetszetősek, számolásra kiválóan alkalmasak, de nem azt az energiát közvetítik, mint az igazi kőből/fából készült malák és az áruk körülbelül a fele a valódiakhoz képest. Sajnos egyre többen hirdetik ezeket a malákat "garantáltan eredetiként", "garantáltan valódiként", "egyediként". Az ilyen "féldrágakő" malák általában az adott kő porából préseléssel készülnek, a "szantálfa" malák pedig úgy, hogy a valódi szantálra hasonlító fa malát szantál olajba mártják.

A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy egy független, külső, drágakő szakértőt kérünk fel kő maláink minősítésére. Kovács József okleveles drágakő szakértő (Reg. PTB 011454) minden darab általunk forgalmazott malát megvizsgál és megfelelőség esetén minden egyes malához egyedi igazolást ad, igazolva, hogy a mala valódi kőből készült. Az igazolás roncsolás nélkül nem távolítható el a malától. 100%-os biztonság a vásárlóink számára, hogy valódi kőből készült malát vásárolnak!

Maláink - a hazai gyakorlattól eltérően - nagyrészt állíthatóak, ami jobb használhatóságot jelent.

Az állítható malákról: ITT

Megjelenítés: lista táblázat
Rendezés:
Listázás:
Ametiszt csukló mala - a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
3.100 Ft.- Nettó ár: 2.441 Ft.- | Készlet: 4 db
Ametiszt csukló mala, karneol guru szemmel, 27 szemes, gumis. A mala kerülete: 19 cm. Átlagos, vagy vastagabb női csuklóra, és vékonyabb, vagy átlagos férfi csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Ametiszt matt csukló mala
3.200 Ft.- Nettó ár: 2.520 Ft.- | Készlet: 2 db
Ametiszt matt, 27 szemes, állítható csukló mala. A mala kerülete: 15 cm. Vékony vagy átlagos női csuklóra ajánlott. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt matt csukló mala
4.000 Ft.- Nettó ár: 3.150 Ft.- | Készlet: 8 db
Ametiszt matt, 27 szemes, állítható csukló mala. A mala kerülete: 20 cm. Átlagos vagy vastag férfi csuklóra, és vastag női csuklóra ajánlott. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Berill csukló mala - a bizalom és a gondosság köve
8.200 Ft.- Nettó ár: 6.457 Ft.- | Készlet: 1 db
Berill csukló mala, állítható, 21 szemes. A mala kerülete: 15 cm. Átlagos vagy vastagabb női csuklóra, és vékonyabb, vagy átlagos férfi csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Berill csukló mala, állítható - a bizalom és a gondosság köve
5.200 Ft.- Nettó ár: 4.094 Ft.- | Készlet: 3 db
Berill csukló mala, állítható, 27 szemes. A mala kerülete 14 cm, vékony vagy átlagos női csuklóra ajánlott. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Berill csukló mala, gumis - a bizalom és a gondosság köve
5.200 Ft.- Nettó ár: 4.094 Ft.- | Készlet: 5 db
Berill csukló mala, hegyikristály guru szemmel, gumis, 27 szemes. A mala kerülete 14 cm, vékony vagy átlagos női csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Bódhi csukló mala, állítható - a megvilágosodás és a szellemi út fája
6.900 Ft.- Nettó ár: 5.433 Ft.- | Készlet: 6 db
Bódhi csukló mala, állítható, 18 szemes. A mala kerülete 18 cm.  Átlagos férfi csuklóra, és átlagos női csuklóra ajánlott.
Bódhi csukló mala, állítható - a megvilágosodás és a szellemi út fája
4.500 Ft.- Nettó ár: 3.543 Ft.- | Készlet: 9 db
Bódhi csukló mala, állítható, 21 szemes. A mala kerülete: 23 cm.  Átlagos vagy vastag férfi csuklóra, és vastag női csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Bódhi csukló mala, állítható - a megvilágosodás és a szellemi út fája
4.500 Ft.- Nettó ár: 3.543 Ft.- | Készlet: 6 db
Bódhi csukló mala, állítható, 19 szemes. A mala kerülete 17 cm.  Átlagos férfi csuklóra, és átlagos női csuklóra ajánlott.
Bódhi csukló mala, gumis - a megvilágosodás és a szellemi út fája
4.500 Ft.- Nettó ár: 3.543 Ft.- | Készlet: 8 db
Bódhi csukló mala, gumis, 19 szemes. A mala kerülete: 17 cm.  Átlagos férfi csuklóra, és átlagos női csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Bódhi csukló mala, gumis - a megvilágosodás és a szellemi út fája
4.500 Ft.- Nettó ár: 3.543 Ft.- | Készlet: 1 db
Bódhi csukló mala, gumis, 21 szemes. A mala kerülete: 21 cm.  Átlagos vagy vastag férfi csuklóra, és vastag női csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Bódhi csukló mala, gumis - a megvilágosodás és a szellemi út fája
6.900 Ft.- Nettó ár: 5.433 Ft.- | Készlet: 5 db
Bódhi csukló mala, gumis, 18 szemes. A mala kerülete: 18 cm.  Átlagos férfi csuklóra, és átlagos női csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Citrin csukló mala, állítható - az életöröm, a gazdagság és a tiszta szándék energiaköve
4.500 Ft.- Nettó ár: 3.543 Ft.- | Készlet: 3 db
Citrin csukló mala, 27 szemes, állítható. A mala kerülete: 15 cm. Kicsi vagy közepes női csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Citrin csukló mala, állítható - az életöröm, a gazdagság és a tiszta szándék energiaköve
8.200 Ft.- Nettó ár: 6.457 Ft.- | Készlet: 2 db
Citrin csukló mala, 27 szemes, állítható. A mala kerülete: 19 cm. A mala átlagos vagy vastag férfi csuklóra, és vastag női csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Citrin csukló mala, gumis - az életöröm, a gazdagság és a tiszta szándék energiaköve
4.500 Ft.- Nettó ár: 3.543 Ft.- | Készlet: 3 db
Citrin csukló mala, 27 szemes, gumis. A mala kerülete 15 cm, kicsi vagy közepes női csuklóra ajánlott. A termék áldott.