Fa és növényi mala

Termékkínálatunkban nyakba akasztható 108 szemes és 27 szemes csukló malák találhatóak. Ebben a kategóriában a fából és növényi alapanyagokból készült malák találhatók. Az utánzat fa malák az utánzat kategóriában találhatók. A malákról bővebben: ITT

FIGYELEM!

Az utóbbi időben a piacon egyre elterjedtebbekké válnak a nem valódi, úgynevezett utánzat malák. Ezek a malák külsőre egy átlagember számára megkülönböztethetetlenek a valódiaktól. Nagyon szépek, tetszetősek, számolásra kiválóan alkalmasak, de nem azt az energiát közvetítik, mint az igazi kőből/fából készült malák és az áruk körülbelül a fele a valódiakhoz képest. Sajnos egyre többen hirdetik ezeket a malákat "garantáltan eredetiként", "garantáltan valódiként", "egyediként". Az ilyen "féldrágakő" malák általában az adott kő porából préseléssel készülnek, a "szantálfa" malák pedig úgy, hogy a valódi szantálra hasonlító fa malát szantál olajba mártják.

A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy egy független, külső, drágakő szakértőt kérünk fel kő maláink minősítésére. Kovács József okleveles drágakő szakértő (Reg. PTB 011454) minden darab általunk forgalmazott malát megvizsgál és megfelelőség esetén minden egyes malához egyedi igazolást ad, igazolva, hogy a mala valódi kőből készült. Az igazolás roncsolás nélkül nem távolítható el a malától. 100%-os biztonság a vásárlóink számára, hogy valódi kőből készült malát vásárolnak!

Maláink - a hazai gyakorlattól eltérően - nagyrészt állíthatóak, ami jobb használhatóságot jelent.

Az állítható malákról: ITT

Barna fa mala, állítható

990 Ft.-

Bhutáni fa mala öt színű, állítható

2,400 Ft.-

Bhutáni fa mala, fekete, állítható

2,400 Ft.-

Bhutáni fa mala, oliva zöld, állítható

2,400 Ft.-

Bhutáni fa mala, világos barna, állítható

2,400 Ft.-

Bhutáni fa mala, vörös barna, állítható

2,400 Ft.-

Bhutáni fa mala, zöld, állítható

2,400 Ft.-

Bhutáni fa mala, zöld, állítható

2,400 Ft.-

Bodhi csukló mala korall és türkiz berakással, állítható

6,400 Ft.-

Bodhi csukló mala korall és türkiz berakással, gumis

6,400 Ft.-

Bódhi csukló mala, állítható - a megvilágosodás és a szellemi út fája

5,900 Ft.-

Bódhi csukló mala, állítható - a megvilágosodás és a szellemi út fája

6,900 Ft.-
Tételek: 1 - 12 / 78 (7 oldal)