Segíthetünk? Próbálja ki MALA KERESŐNKET! >>> Kattinson IDE <<<

Féldrágakő mala

Féldrágakő mala

Termékkínálatunkban nyakba akasztható 108 szemes és 27 szemes csukló malák találhatóak. Ebben a kategóriában a valódi féldrágakőből készült malák találhatók. A malákról bővebben: ITT

FIGYELEM!

Az utóbbi időben a piacon egyre elterjedtebbekké válnak a nem valódi, úgynevezett utánzat malák. Ezek a malák külsőre egy átlagember számára megkülönböztethetetlenek a valódiaktól. Nagyon szépek, tetszetősek, számolásra kiválóan alkalmasak, de nem azt az energiát közvetítik, mint az igazi kőből/fából készült malák és az áruk körülbelül a fele a valódiakhoz képest. Sajnos egyre többen hirdetik ezeket a malákat "garantáltan eredetiként", "garantáltan valódiként", "egyediként". Az ilyen "féldrágakő" malák általában az adott kő porából préseléssel készülnek, a "szantálfa" malák pedig úgy, hogy a valódi szantálra hasonlító fa malát szantál olajba mártják.

A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy egy független, külső, drágakő szakértőt kérünk fel kő maláink minősítésére. Kovács József okleveles drágakő szakértő (Reg. PTB 011454) minden darab általunk forgalmazott malát megvizsgál és megfelelőség esetén minden egyes malához egyedi igazolást ad, igazolva, hogy a mala valódi kőből készült. Az igazolás roncsolás nélkül nem távolítható el a malától. 100%-os biztonság a vásárlóink számára, hogy valódi kőből készült malát vásárolnak!

Maláink - a hazai gyakorlattól eltérően - nagyrészt állíthatóak, ami jobb használhatóságot jelent.

Az állítható malákról: ITT

Megjelenítés: lista táblázat
Rendezés:
Listázás:
Ametiszt csukló mala - a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
3.100 Ft.- Nettó ár: 2.441 Ft.- | Készlet: 4 db
Ametiszt csukló mala, karneol guru szemmel, 27 szemes, gumis. A mala kerülete: 19 cm. Átlagos, vagy vastagabb női csuklóra, és vékonyabb, vagy átlagos férfi csuklóra ajánlott. A termék áldott.
Ametiszt mala - a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
7.800 Ft.- Nettó ár: 6.142 Ft.- | Készlet: 1 db
108 szemes ametiszt mala. A mala kerülete 74 cm. A termék áldott.
Ametiszt mala Buddha fej osztóval, állítható - a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
15.500 Ft.- Nettó ár: 12.205 Ft.- | Készlet: 2 db
Ametisztből készült 108 szemes mala, Buddha fej osztóval. A mala kerülete 86 cm. A mala hosszúsága a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt mala prémium minőségű, állítható - a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
14.500 Ft.- Nettó ár: 11.417 Ft.- | Készlet: 8 db
Ametiszt mala 108 szemes, prémium minőségű, állítható. A  szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. Kerülete 88 cm. A termék áldott.
Ametiszt mala, állítható, prémium minőség állítható
14.000 Ft.- Nettó ár: 11.024 Ft.- | Készlet: 1 db
Ametisztből készült 108 szemes mala. A mala kerülete 86 cm. A mala hosszúsága a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt mala, prémium minőség, állítható- a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
7.500 Ft.- Nettó ár: 5.906 Ft.- | Készlet: 3 db
Ametiszt mala, türkiz és korall osztóval, 108 szemes, prémium minőségű, állítható. A mala kerülete 68 cm. A szemek közötti távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt mala, prémium minőség, türkiz korall osztóval - a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
15.500 Ft.- Nettó ár: 12.205 Ft.- | Készlet: 1 db
Ametiszt mala prémium minőségű, türkiz korall berakásos osztóval, állítható, 108 szemes, kerülete 84 cm. A szemek közt lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt mala, prémium minőségű, Taiwan - a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
21.500 Ft.- Nettó ár: 16.929 Ft.- | Készlet: 1 db
108 szemes, állítható, kiemelkedő minőségű taiwani kőből készült ametiszt mala. Hossza 87 cm. A termék áldott.
Ametiszt mala, türkiz és korall osztőval, prémium minőség, állítható- a józanság, az intuíció köve, a testi-lelki mérgek ellen
7.900 Ft.- Nettó ár: 6.220 Ft.- | Készlet: 1 db
Ametiszt mala, türkiz és korall osztóval, 108 szemes, prémium minőségű, állítható. A mala kerülete:70 cm. A szemek közötti távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt matt csukló mala
4.000 Ft.- Nettó ár: 3.150 Ft.- | Készlet: 8 db
Ametiszt matt, 27 szemes, állítható csukló mala. A mala kerülete: 20 cm. Átlagos vagy vastag férfi csuklóra, és vastag női csuklóra ajánlott. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt matt csukló mala
3.200 Ft.- Nettó ár: 2.520 Ft.- | Készlet: 2 db
Ametiszt matt, 27 szemes, állítható csukló mala. A mala kerülete: 15 cm. Vékony vagy átlagos női csuklóra ajánlott. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt matt mala, állítható
7.500 Ft.- Nettó ár: 5.906 Ft.- | Készlet: 1 db
Ametisztből készült 108 szemes, matt mala. A mala kerülete 62 cm. A mala hosszúsága a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt matt mala, állítható
11.000 Ft.- Nettó ár: 8.661 Ft.- | Készlet: 1 db
Ametisztből készült 108 szemes, matt mala. A mala kerülete 84 cm. A mala hosszúsága a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt matt mala, hegyikristály osztóval, állítható
7.800 Ft.- Nettó ár: 6.142 Ft.- | Készlet: 1 db
Ametiszt matt mala, hegyikristály osztóval, 108 szemes, állítható, kerülete 72 cm. A mala hosszúsága a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Ametiszt matt mala, hegyikristály osztóval, állítható
13.300 Ft.- Nettó ár: 10.472 Ft.- | Készlet: 1 db
Ametiszt matt mala, hegyikristály osztóval, 108 szemes, állítható, kerülete 88 cm. A mala hosszúsága a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.