Segíthetünk? Próbálja ki MALA KERESŐNKET! >>> Kattinson IDE <<<

Préselt, szintetikus és utánzat mala

Préselt, szintetikus és utánzat mala

Termékkínálatunkban nyakba akasztható 108 szemes és 27 szemes csukló malák találhatóak. Ebben a kategóriában a préselt és utánzat malák találhatók. A malákról bővebben: ITT

FIGYELEM!

Az utóbbi időben a piacon egyre elterjedtebbekké válnak a nem valódi, úgynevezett utánzat malák. Ezek a malák külsőre egy átlagember számára megkülönböztethetetlenek a valódiaktól. Nagyon szépek, tetszetősek, számolásra kiválóan alkalmasak, de nem azt az energiát közvetítik, mint az igazi kőből/fából készült malák és az áruk körülbelül a fele a valódiakhoz képest. Sajnos egyre többen hirdetik ezeket a malákat "garantáltan eredetiként", "garantáltan valódiként", "egyediként". Az ilyen "féldrágakő" malák általában az adott kő porából préseléssel készülnek, a "szantálfa" malák pedig úgy, hogy a valódi szantálra hasonlító fa malát szantál olajba mártják.

A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy egy független, külső, drágakő szakértőt kérünk fel kő maláink minősítésére. Kovács József okleveles drágakő szakértő (Reg. PTB 011454) minden darab általunk forgalmazott malát megvizsgál és megfelelőség esetén minden egyes malához egyedi igazolást ad, igazolva, hogy a mala valódi kőből készült. Az igazolás roncsolás nélkül nem távolítható el a malától. 100%-os biztonság a vásárlóink számára, hogy valódi kőből készült malát vásárolnak!

Maláink - a hazai gyakorlattól eltérően - nagyrészt állíthatóak, ami jobb használhatóságot jelent.

Az állítható malákról: ITT

Megjelenítés: lista táblázat
Rendezés:
Listázás:
Festett kő mala
1.800 Ft.- Nettó ár: 1.417 Ft.- | Készlet: 3 db
108 szemes festett kő mala, kerülete 74 cm. A termék áldott.
Napkő mala
4.800 Ft.- Nettó ár: 3.780 Ft.- | Készlet: 10 db
Áldott, 108 szemes napkő mala. A mala kerülete 75 cm. Az ilyen napkő malák a természetben nem léteznek, szintetikusan előállítottak. A termék áldott.
Napkő mala nagy
5.800 Ft.- Nettó ár: 4.567 Ft.- | Készlet: 10 db
Áldott, 108 szemes napkő mala. A mala kerülete 85 cm. Az ilyen napkő malák a természetben nem léteznek, szintetikusan előállítottak. A termék áldott.
Réz mala Om Mani Padme Hum mantrával
17.800 Ft.- Nettó ár: 14.016 Ft.- | Készlet: 3 db
108 szemes réz mala, Om Mani Padme Hum mantrával. Kerülete 88 cm, súlya 285 gramm. A termék áldott.
Türkenit csukló mala állítható
1.900 Ft.- Nettó ár: 1.496 Ft.- | Készlet: 14 db
A mala 27 szemes. A mala kis méretű csuklókra ajánlott. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Türkenit csukló mala állítható
2.400 Ft.- Nettó ár: 1.890 Ft.- | Készlet: 17 db
Türkenit csuklómala, 27 szemes, állítható. A mala nagy méretű csuklókra ajánlott. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.
Türkenit mala, állítható
5.500 Ft.- Nettó ár: 4.331 Ft.- | Készlet: 9 db
Türkenit mala, állítható, 108 szemes, kerülete 80 cm. A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.